Dermanlarına fermanla çözüm arıyorlar

Kapaklı İlçe Olmak İstiyor Platformu, 15 Nisan’da Tekirdağ’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ilçe olma isteğini duyurmak için mektup kaleme aldı.

Çerkezköy 11.04.2012 18:58:00 0
Dermanlarına fermanla çözüm arıyorlar

Kapaklı İlçe Olmak İstiyor Platformu, 15 Nisan’da Tekirdağ’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ilçe olma isteğini duyurmak için mektup kaleme aldı.

 

MEKTUBU BAŞBAKAN’A ULAŞTIRDILAR

 

Platformu temsilen Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir ve AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan Ankara’ya giderek mektubu Başbakanlık yetkililerine teslim etti. Demir ve Orhan Başbakan Erdoğan’a üzerinde işlemeli “Bismillahirrahmanirrahim” yazan kalem de hediye ettiler.

 

15 NİSAN’DA SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞACAKLAR

 

Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasının ülkemiz adına çok önemli bir kazanım olduğunu belirten Kapaklı İlçe Olmak İstiyor Platformu temsilcileri, Kapaklı’nın ilçe olmasının da bölge için artı bir kazanım olacağını vurguladı. Başbakan Erdoğan’ın Tekirdağ’a geleceği 15 Nisan’da da tüm enerjilerini Kapaklı’nın ilçe olması için harcayacaklarını belirten platform temsilcileri, haklı haykırışlarını Başbakana duyurmaya çalışacaklarını belirtti.

 

İŞTE O MEKTUP

 

Başbakan’a hitaben yazılan mektupta şu ifadelere yer verildi “Dünya, ezberlerin bozulup, tabuların yıkıldığı bir süreçten geçmektedir. Dünyadaki ve yanı başımızdaki bu değişimden, engin öngörünüz ve istikrarlı tavrınız sayesinde, hızla büyüyen ve gelişen Türkiye de payına düşeni almaktadır. Başbakanlığınız döneminde Tekirdağ’ımızın Büyükşehir kapsamına alınmasındaki takdire şayan tespitiniz, tüm bölgede olduğu gibi Kapaklı beldemizde de halkımız tarafından haklı bir heyecana yol açmıştır. 1986 yılından bu yana belediyelik olan beldemizde, ilk yerleşim 93 harbi (1877-78) Osmanlı Rus Savaşı sonrası 1293 yılında Saray ve Çerkezköy merkezleri ve köylerinde iskana tabi tutulması ile kurulmuştur. Beldemiz, yıllar içerisinde, ülkemizin 81 ilinden ve 720 ilçesinden göç almış, demografik yapı ile nüfus yoğunluğu bakımından Türkiye’nin 11 ilinden, 657 ilçesinden daha büyük bir nüfusa sahiptir. 15 Nisan 2012 tarihinde teşriflerinizle onurlandıracağınız Tekirdağ’ımızda vereceğiniz müjdeler arasında o gün o salonu dolduran ve ekranları başında size gönül veren 61 bin Kapaklılının kalbi ‘ilçe’ olmak için atacak. Kapaklı halkı Büyükşehir olarak ülke ekonomisine değer katan Tekirdağ’ımıza, genç nüfusu ve istikrarlı büyümesi ile artı değer katacaktır. Gelecek nesiller adına yapmış olduğunuz hizmetler, ülke genelinde 75 milyon vatandaşımızı, “Lider Ülke Türkiye”yi nasıl ki sevdanızla şaha kaldırıp milletimizin gönlünde taht kurup tarihe not düştüyseniz, Kapaklı beldemiz adına 61 bin insanımızın da gönül defterlerine silinmemek üzere not düşeceksiniz. 15 Nisan 2012 Pazar günü Tekirdağ’ımızda katılacağınız kongrede sizin kalbiniz ülke sorunları ile çırpınıp Tekirdağ için atarken bizim kalbimiz de Kapaklı’nın ilçe olması yönünde atacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin ülkemize, Tekirdağ’ımıza hayırlara vesile olması temennisi ile Lider Ülke Türkiye sevdanızdaki çalışmalarınızda Allah yar ve yardımcınız olsun.”

 

Haber / Cem BÜLBÜL
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10