Sokak ortasında kalp krizi geçirdi

Tekirdağ'da, şehir merkezinde kalp krizi geçiren 60 yaşındaki Suat Sancaklı'ya ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Ancak hastaneye kaldırılan Sancaklı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çerkezköy 13.04.2012 10:24:00 0
Sokak ortasında kalp krizi geçirdi

Tekirdağ'da Hükümet Caddesi bankalar önünde kalp krizi geçiren Suat Nacaklı'yı fark eden vatandaşlar, bir masanın üzerine yatırdı.

 

KURTARILAMADI

 

Vatandaşlar 112 Hızır Acil Servisi'ni ararken, bir kadın da, Sancaklı'ya kalp masajı yapmaya başladı. Çevredekiler, yapılan kalp masajının yanlış olduğunu belirterek kadına tepki gösterdi. Gelen özel bir hastanenin ambulansı ile Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nacaklı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

AMBULANS 12 DAKİKADA ULAŞTI

 
 

Tekirdağ'da 4 ambulans olduğunu belirten Tekirdağ Sağlık Müdürü Mehtap Şen, ambulansın geç geldiği yönündeki iddialara, "Tekirdağ'da 4 acil ambulansımız var. Suat Nacaklı'nın kalp krizi geçirdiği esnada bütün ambulanslarımız görevdeydi. Biz de özel bir hastane ile irtibata geçerek, onların ambulansını yönlendirdik. İhbar geldikten 12 dakika sonra ambulans olay yerine ulaştı" dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10