Kız kaçırma ve tecavüz suçundan tutuklandılar

Çorlu’da bir kadını kaçırıp zorla tecavüz ettiği iddia edilen kişi ve arkadaşları adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirilerek adliyenin arka kapısından savcılığa getirilen şüphelilerden R

Çorlu 13.04.2012 20:50:00 0
Kız kaçırma ve tecavüz suçundan tutuklandılar

Çorlu'da bir tekstil fabrikasında çalışan D.K. (25) isimli kadın, iddiaya göre iş çıkışı evine giderken Nusratiye Mahallesi'nde iki kişi tarafından elleri ve ayaklarından tutularak zorla plakasız bir otomobile bindirildi. Bu sırada çığlık atan genç kadının sesini duyan ve evine gitmekte olan bir kişi polise haber verdi.

 

POLİSE HABER VERDİ 

 

Olay yerine gelen polis ekipleri, görgü tanığının ifadesine başvurdu. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından olayla bağlantısı olduğu belirlenen Hüseyin C.(42), gözaltına alındı. Hüseyin C.’nin polisteki ifadesinde D.K'yi kendisinin kaçırmadığını, arkadaşı Recep S.'nin genç kızın kendisini sevdiğini söylemesi üzerine yardım ettiğini ancak yanında Selami G. ve Kemal Ç.'nin de olduğunu söylediği öğrenildi.

 

POLİS SORUŞTURMAYI GENİŞLETTİ

 

Bunun üzerine soruşturmayı genişleten Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, diğer 2 kişiyi de yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan üç kişinin verdiği bilgiler doğrultusunda Recep S.’nin bir arazide olduğu bilgisine ulaşan polis ekipleri harekete geçti. Çerkezköy yolunda bir tarlaya giren polis ekipleri, otomobilin yanına gittiğinde Recep S.'yi uyurken, zorla kaçırıldığı iddia edilen D.K.'yi ise baygın vaziyette buldu. 

 

TECAVÜZE UĞRADIĞI ORTAYA ÇIKTI

 

Araçla hastaneye getirilen D.K, tedavi altına alınırken; Recep S. ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. D.K.’nin, Recep S'nin kendisine tecavüz ettiğini söylemesi üzerine yapılan muayenede genç kadının darp edildiği ve tecavüze uğradığı tespit edildi. D.K.'nin polise verdiği ifadesinde, ''Çalıştığım tekstil fabrikasından çıktım. İşçi servisinden yaşadığım mahallenin girişinde indim. Evime doğru ilerlerken, önümü bir otomobil kesti. Otomobile zorla bindirildim. Daha sonra araçtan üç kişi indi ve biz sadece Recep S. ile yalnız kaldık. Beni bir tarlaya götürerek burada defalarca tecavüz etti'' dediği öğrenildi. Recep S. ise ifadesinde susma hakkını kullandı. Recep S'nin iki kez evlenip boşandığı ve 6 çocuğunun olduğu öğrenildi.

 

ÇELİK YELEKLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

 

Emniyet müdürlüğünde yapılan sorgulamalarının ardından geniş güvenlik önlemleri altından Çorlu Adliyesi'ne çıkartılan Recep S., Hüseyin C., Selami G. ve Kemal Ç. çelik yelek giydirilerek adliyeye getirildi. 

 

Ancak adliye önünde toplanan kalabalıktan dolayı zanlılar adliyeye arka kapı olarak bilinen kaymakamlık binası girişinden alındı. 

 

4’Ü DE TUTUKLANDI

 

Tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen zanlılardan Recep S. “zorla kız kaçırmak, alıkoymak ve tecavüz” suçlarından tutuklanırken, Selami G., Kemal Ç. ve Hüseyin C. de “zorla kız kaçırmak ve alıkoymak” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10