Jotun Boya ve Censa Alüminyum’un bayiliği açıldı

Acersan İç-Dış Ahşap ve Endüstriyel Boya Sistemleri ile Alüminyum Küpeşte Aksesuar Malzemeleri Yıldırım Beyazıt Mahallesi Namık Kemal Bulvarı’nda açıldı. Açılış törenine Çerkez

Çerkezköy 13.04.2012 21:05:00 0
Jotun Boya ve Censa Alüminyum’un bayiliği açıldı

Acersan İç-Dış Ahşap ve Endüstriyel Boya Sistemleri ile Alüminyum Küpeşte Aksesuar Malzemeleri Yıldırım Beyazıt Mahallesi Namık Kemal Bulvarı No: 28’de Çerkezköylülere hizmet vermeye başladı.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

 

Dün saat 14.00’da gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Vahap Akay, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Adayı Metin Dönmez, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, İnşaat Mühendisleri Odası Çerkezköy Temsilcisi Cengiz Yıldırım, Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz,

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Ekinci, Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ahmet Türker, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

JOTUN BOYA VE CENSA ALÜMİNYUM’UN BAYİLİĞİNİ YAPACAK

 

Açılış töreninin ardından davetlilere ikramlar sunuldu. İşletmeciliğini Zeki Acar ve Hüdayet Erem’in yaptığı Acersan İç-Dış Ahşap ve Endüstriyel Boya sistemleri ile Alüminyum Küpeşte Aksesuar Malzemeleri Jotun Boya’nın ve Censa Alüminyum’un bayiliğini yapacak. Açılış sonrası açıklama yapan işletmecilerden Zeki Acar “Jotun Boya bayiliği olarak iç-dış endüstriyel ahşap boya satacağız. Censa Alüminyum bayiliği olarak ise küpeşte aksesuarı ve alüminyum küpeşte borularını vatandaşımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10