Duyguları özgür bırakmayı anlattı

Bay İfade olarak tanınan ve pek çok yerde ifade eğitimi veren Volkan Akay önceki gün de Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şubesi’nin organizasyonu ile Çerkezköy’de “Duygularıma

Çerkezköy 15.04.2012 23:27:00 0
Duyguları özgür bırakmayı anlattı

Daha önce “Bir İfade Değişir Çok şey Değişir, Her Şey Değişir” konulu eğitim için Çerkezköy’e gelen Bay İfade olarak tanınan Volkan Akay önceki gün de “Duygularıma Özgürlük İstiyorum” konulu eğitim verdi. Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şubesi’nin organizasyonu ile Çerkezköy’e gelen Volkan Akay, Halk Eğitim merkezi’nde Çerkezköylülerle buluştu.

 

“İNSAN DUYGULARININ ESİRİDİR”

 

Eğitim öncesi konuşan PERYÖN Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, dernek olarak yürüttükleri çalışmaları anlattı. Şube olarak pek çok eğitim çalışması yürüttüklerini ifade eden Çetin, 17 Mayıs’ta da bir sergi açacaklarını ve sergiden elde edilecek gelirini engelliler yararına kullanılacağını söyledi. Özber Çetin, etkinliğe katılanlara da teşekkür etti. Özber Çetin’in konuşmasının ardından sahneye gelen Bay İfade Volkan Akay, “Duygularıma Özgürlük İstiyorum” konulu eğitim verdi. İnsanlara duygularını nasıl özgür bırakacaklarını anlatan Akay “Akıl yerine duygu, duygu yerine akıl olmaz. Esas olan ikisinin arasındaki dengedir” dedi. İnsanın en büyük enerji kaynağının duygu olduğunu ifade eden Volkan Akay, “İnsan duygularının esiridir. Duygu, en başta başkalarının duygularına saygıdır” diye konuştu. Eğitimin ardından Bay İfade Volkan Akay, uzun süre ayakta alkışlandı.

 

Eğitime Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Vahap Akay, bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri, PERYÖN Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, dernek yöneticileri ve üyeler ile Çerkezköylüler katıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10