Vezirköprülülerden Emniyet’e kutlama ziyareti

Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Türk Polis Teşkilatı’nın 167’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çerkezköy Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 15.04.2012 23:30:00 0
Vezirköprülülerden Emniyet’e kutlama ziyareti

Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkanı Dursun Yıldız, Başkan Yardımcısı Kadir Korkut ve üyeler Hasan Aksay, Hasan Saraçoğlu ve Turgay Şahin ile birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın 167’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çerkezköy Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret etti.

 

KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkan Yardımcısı Kadir Korkut, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutlayarak emniyet teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi. Polis teşkilatının önemine dikkat çeken Korkut “Çerkezköy’ün güzel bir ortam olması ve derneğimizin kapanmaması, ışığımızın sönmemesi sizlerin sayesinde oldu” diye konuştu.

 

ZİYARETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten dolayı dernek yöneticilerine ve üyelere teşekkür eden Kadir Yırtar da dernek çalışmaları ile ilgili yöneticilerden bilgi aldı. Kadir Yırtar’a dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Dernek Başkan Yardımcısı Korkut  “Dernek olarak sosyal etkinlikler düzenliyoruz, yönetime yeni gelen bir ekibiz” dedi. Korkut ayrıca, şehit olan teşkilat mensupları için ilerleyen günlerde mevlit okutmayı düşündüklerini ifade etti. 

 

POLİS VATANDAŞTAN PARA İSTEMEZ

 

Son dönemlerde artan dolandırıcılık olaylarına karşı dernek yöneticilerinin dikkatli olmasını isteyen Emniyet Müdürü Yırtar “Polis hiçbir zaman telefonla arayarak şu hesap numarasına para yatırın demez. Bu konuda dernek üyelerinizi bilgilendirin” dedi. Ziyaretin sonunda dernek yöneticileri, Kadir Yırtar’a çiçek takdim etti.

 

Haber / Türker ÖZKAN
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10