Geri Dönüşüm Ayrıştırma Tesisi’nin çalışmaları sürüyor

Malkara Belediyesi’nin geri dönüşüm ayrıştırma tesis çalışması devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, geri dönüşüm ayrıştırma tesislerinin ya

Malkara 16.04.2012 19:42:00 0
Geri Dönüşüm Ayrıştırma Tesisi’nin çalışmaları sürüyor

Malkara Belediyesi’nin geri dönüşüm ayrıştırma tesis çalışması devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, geri dönüşüm ayrıştırma tesislerinin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

 

ELDE EDİLECEK GELİR, ÖĞRENCİLERE BURS OLACAK

 

Bu tesis ile Malkara’ya önemli bir hizmetin gerçekleşeceğini ifade eden Kaya, Geri dönüşüm ayrıştırma hizmetlerinin yapılacağı Hacıevhat Mahallesi Erenler semtindeki geri dönüşüm ayrışma tesisleri merkezinde bir inceleme yaptı. Kurulacak tesis ile evsel atıkların ayrışma sistemi ile geri dönüşümünün sağlanacağını ve ekonomiye kazandırılacağını belirten Kaya, evsel atıklar için, şehir içine üzerinde çeşitli atıkların resimlerinin bulunacağı 100 tane konteynır konulacağını, vatandaşların evsel atıklarını bu konteynırlara atacağını toplanan atıkların geri dönüşüm merkezinde preslendikten sonra isteyen şirketlere satılacağını ve elde edilen gelirin öğrencilere burs olarak verileceğini söyledi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10