‘Kutlu Doğum’ ziyaretleri devam ediyor

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ziyaretlerini sürdüren Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, dün de Çerkezköy Devlet Hastanesi, Halk Eğitim Merkezi, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, İ

Çerkezköy 16.04.2012 20:03:00 0
‘Kutlu Doğum’ ziyaretleri devam ediyor

Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile ziyaretlerini sürdürüyor.

 

“HALK ÇALIŞMALARINIZDAN MEMNUN”

 

Dün saat 14.30’da Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Necati Karaoğlu’nu makamında ziyaret eden Müftü Emin, Karaoğlu’na içinde kendisinin kaleme aldığı kitabında bulunduğu iki kitap ile birlikte gül hediye etti ve Karaoğlu’nu 19 Nisan’da düzenlenecek olan Kutlu Doğum Haftası programına davet etti. Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin insanlar üzerinde olumlu bir intiba bıraktığını söyleyen Mahmut Emin, “Vatandaşımız sizlerin çalışmalarından oldukça memnun” dedi.

 

“HEMŞİRELERİMİZ İÇİN KONFERANS DÜZENLEYECEĞİZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Necati Karaoğlu da “Hastanemiz 137 yataklı bir hastane. Fakat çoğu zaman bu sayı yetersiz kalabiliyor. Bunun en önemli sebeplerinden biri de nüfusun hızlı bir şekilde artması. Doktor eksikliklerimizi genç arkadaşlarımızla tamamlıyoruz. Hastane doktorlarımızın hastalara olan güzel yaklaşımı hasta ve hasta yakınlarını olduğu kadar bizi de mutlu ediyor. Mayıs ayında Hemşireler Günü dolayısıyla konferans düzenlemeyi planlıyoruz. Bu konferansta Vaizimiz Gülsüm Soydan’ın bilgilerinden de faydalanmak isteriz” dedi. Doktorların hiçbir meslekte olmadığı kadar düzensiz hayat yaşadığını söyleyen Başhekim Karaoğlu, doktorların çoğu zaman ailelerinden uzakta kaldığını ifade etti.

 

HASTALARI UNUTMADI

 

Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin ve kendisine eşlik eden Vaiz Gülsüm Soydan ile Erkaynak Camii İmamı İlhan İlke, Başhekim Karaoğlu eşliğinde görevli doktorları ve hastaları da ziyaret eden Emin, hastalara ve doktorlara birer gül hediye etti. Hastanedeki ziyaretin ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne giden Müftü Mahmut Emin ve beraberindekiler, burada da HEM Müdürü Şenol Sinan Ekinci’yi ziyaret etti. Ekinci’ye de kitap ve gül hediye eden Müftü Emin, kendisinden Kutlu Doğum Haftası kapsamından Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

MAYIS’TA SERGİLERİMİZ BAŞLIYOR

 

Hem Milli Eğitim Bakanlığı’na hem de vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını belirten Şenol Ekinci “Kurslarımız da devam ediyor. Mayıs ayında sergilerimiz olacak. 6-12 Mayıs tarihlerinde Tekirdağ olarak İzmir’e gideceğiz. 6-12 Haziran tarihlerinde de 12 il Tekirdağ’a gelecek” dedi. Halk Eğitim Merkezi’ndeki ziyaretin ardından Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, Vaiz Gülsüm Soydan ve Erkaynak Camii İmamı İlhan İlke ile birlikte Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hakimler ve Savcıları da ziyaret etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10