Yeni Müdür 4+4+4 sistemini sordu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturan Özel İdare İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşenur Uğuş, Çerkezköy

Çerkezköy 20.04.2012 20:02:00 0
Yeni Müdür 4+4+4 sistemini sordu

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu çocuklara devretti. Arkadaşları Sümeyye Sarıkaya, Melih Asma ve öğretmeni Vildan Avci ile birlikte Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gelen Özel İdare İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşenur Uğuş, koltuğu Zenginal’dan devraldı.

 

ÖĞRENCİ SAYISI 34 BİN OLDU

 

Zenginal’ın koltuğuna oturan Uğuş, Çerkezköy’deki okul ve öğrenci sayılarına ilişkin bilgi istedi. Yeni müdüre öğrenciler ve okullarla ilgili bilgiler veren Ahmet Hamdi Zenginal, "2001 Yılı'nda Çerkezköy’de 14 bin öğrenci vardı. Aşırı göç nedeniyle bu rakam bu yılsonu itibariyle 34 bin oldu” dedi. Yeni müdür Ayşenur Uğuş’un “Teknolojinin ilerlemesinin bizlere ne gibi zararları ve yararları vardır” sorusunu da yanıtlayan Zenginal “Teknolojinin kullanma amacına bağlı olarak yararları çok sayıda vardır. Ancak sizler amaç dışında kullanırsanız zararlarıolur” dedi.

 

“4+4+4 SİSTEMİNİ NASIL BULUYORSUNUZ?”

 

Minik Müdür Ayşenur Uğuş’un “4+4+4 sistemini nasıl buluyorsunuz” sorusunu da yanıtlatan Zenginal, 4+4+4 sisteminin ülkemiz için iyi olacağı kanaatinde olduğunu dile getirerek “Öğrencilere 10 yıl boyunca aynı eğitim vermek yanlıştı. Öğrencilerin kabiliyetleri ve yetenekleri farklıdır. Yeni sistemle birlikte farklı eğitimlerin verileceğini umuyorum” diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra çocukların bayramını kutlayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayşenur Uğuş, koltuğu yeniden gerçek sahibine teslim ederken, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Öğrenciler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Yaşar ve Hüseyin Erdoğan’ı da ziyaret etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10