‘Tüm ekipler okul önlerinde dikkatli ve duyarlı bulunsun’

23 Nisan kutlamaları dolayısıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ın koltuğuna oturan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Efe Eren Okkan, telsizden ‘Tüm ekiplerimiz okul Ã?

Çerkezköy 20.04.2012 20:05:00 0
‘Tüm ekipler okul önlerinde dikkatli ve duyarlı bulunsun’

Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Çerkezköy’deki bütün idari karar mekanizmalarının başına öğrenciler geçti. Çerkezköy’ü bir saat yöneten öğrenciler, Çerkezköy’ü yönetmenin hem güzelliklerini, hem de zorluklarını yaşama imkanı buldu.

 

TELSİZE SARILDI

 

23 Nisan kutlamamaları çerçevesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinden Efe Eren Okkan, İlkay Çoban ve Servet Çağman Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Daha sonra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’dan koltuğu devralan minik emniyet müdürü Efe Eren Okkan, daha sonra telsizi eline alarak bütün ekiplere “Okul önlerini kontrol edin” anonsu geçti. Ekiplerden tek tek ‘anlaşıldı’ cevabı gelince, heyecanını gizleyemeyen minik müdür, telsizi bir kenara koyarak, Çerkezköy’ün sorunları hakkında Kadir Yırtar’dan bilgi aldı.

 

DEVRİYELER ARTTIRILSIN

 

Yeni Müdür Efe Eren Okkan gece devriyelerinin arttırılması talebinde bulununca Kadir Yırtar ‘Şu an Kapaklı ile beraber toplam 8 ekiple gece devriyesi yapıyoruz. Personel talebimizi yaptık yani personellerimiz geldiği zaman gece devriye ekipleri artacak’ dedi.   

 

TRAFİK PARKI İSTİYORUZ

 

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Servet Çağman’ın, “Trafik Eğitim parkı” talebinde bulunması üzerine konuşan İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, “Belediye bu konuda uygun bir arazı arıyor. Hazırlıklarımız tamam, uygun arazi bulunduğu takdirde sizin için trafik levhaları hazırlayıp trafik eğitim parkı açacağız” dedi. Öğrencilerden İlkay Çoban da nasıl polis olunduğu konusunda Kadir Yırtar’dan bilgi aldı. Kadir Yırtar, ziyaretin sonunda yeniden koltuğu minik öğrenci Efe Eren Okkan’dan devraldı. Yırtar, minik ziyaretçilerine çeşitli hediyeler verdi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10