Öğretmenlere “Öğretmenin Sınırı Yok” Eğitimi

Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmen Akademisi Vakfı işbirliğinde ve Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen “Öğretmenin Sınırı Yok&

Çerkezköy 22.04.2012 21:50:00 0
Öğretmenlere “Öğretmenin Sınırı Yok” Eğitimi
Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmen Akademisi Vakfı işbirliğinde ve Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen “Öğretmenin Sınırı Yok” projesi kapsamında 20-21-22 Nisan tarihlerinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndaki öğretmenlere “Öğrenen Lider öğretmen” semineri verildi.
26 ÖĞRETMEN KATILDI
Proje ile ilgili bilgi veren Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Gülcan Günel, ‘Öğretmenin Sınırı Yok’ sloganı ile Milli Eğitim Bakanlığı ve Öğretmen Akademisi Vakfı’nın Türkiye’nin her yerinde okulların talep etmesi halinde ücretsiz seminerler düzenlediğini belirterek “Bu seminer için okul yönetimi ve öğretmen arkadaşlarla birlikte başvuruda bulunduk. Okul Müdürümüz Nurettin Boylum ve öğretmenlerimizin başvurusu kabul gördü. Cuma günü başlayan seminerimiz Pazar günü saat 14.00’de sona erdi. 26 öğretmen arkadaşımızın katıldığı seminer çok başarılı geçti” dedi. 
GELİŞMELERİ GÜNCELLEŞTİRDİK
Eğitim kapsamında eğitim becerileri, iletişim becerileri, sınıf yönetimi ve ölçe değerlendirme eğitimlerinin verildiğini belirten Günel “Bu konudaki yeni gelişmeleri farklı bakış açıları ile birlikte eğitmenler Ayşegül Kortar ve Hafize Erdoğan ile birlikte güncelleştirdik. Sınıf içi etkileşim becerisini uygulayarak sınıflarda oyun oynadık” diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10