Pera Pastaneleri yeni yüzü ile müşterilerini ağırlamaya başladı

Kapaklı Danış Center’da uzun yıllardır hizmet veren Pera Pastanesi baştan sona yenilendi. Pera Pastanelerinin artık yeni yüzü ile vatandaşlara hizmet vereceğini belirten Pera Pastaneleri Sahibi Şahin Aktürk 

24.04.2012 18:53:00 0
Pera Pastaneleri yeni yüzü ile müşterilerini ağırlamaya başladı
Uzun yıllardır Kapaklı Danış center’da hizmet veren Pera Pastaneleri, A’dan Z’ye yenilendi.
YENİ YÜZÜ BEĞENİ TOPLADI
Uzun bir tadilat döneminin ardından A’dan Z’ye yenilenen Pera Pastanesi’nin yeni konsepti ile müşterilerini ağırlamaya başladı. Seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla 23 Nisan’da açılışı gerçekleşen Pera Pastanesi; geniş ürün yelpazesi, profesyonel işletme sistemleri, müşteriye hizmet anlayışı, ayrıcalıklı dekorasyonu ve kurumsal yapısı ile sektöre yeni bir boyut getirmeyi hedefliyor.
“HERZAMAN BİR NUMARA OLMAYI HEDEFLİYORUZ”
Özel bir gün olan 23 Nisan’da açılışı gerçekleştirdiklerini belirten Pera Pastaneleri Sahibi Şahin Aktürk “Pera olarak modern, hijyenik, müşteri memnuniyeti en yüksek seviyede hizmet vermek için kendimizi yeniledik. Açılışımızı 23 Nisan’da gerçekleştirdik. Çocuklarımızın oyun oynayabilmesi ve eğlenceli vakit geçirmeleri için oyun havuzu kurduk. Pastane sıfatından ziyade, aynı zamanda ana yemekler ve fastfood hizmeti de vereceğiz. Kalitenin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da müşterilerimizin yüzünü güldürmeyi ve her zaman bir numara olmayı hedefliyoruz” dedi. 
YÜCEER DE KATILDI
Açılışa katılan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer de pastanenin bahçesinde oturarak davetlilerle sohbet etti.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10