Gençlik Meclisi’nden anlamlı ziyaret

Tekirdağ Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri, Meclis Başkanı Sezer Ulutaş başkanlığında Gençlik Merkezi ve Türk Hava Kurumu tarafından ortaklaşa düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Mode

Tekirdağ 24.04.2012 18:56:00 0
Gençlik Meclisi’nden anlamlı ziyaret

Tekirdağ Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri, Meclis Başkanı Sezer Ulutaş başkanlığında Gençlik Merkezi ve Türk Hava Kurumu tarafından ortaklaşa düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Model Uçak Yapımı Kursuna katıldı.

 

HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER

 

Meclis üyeleri, Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi’ni de ziyaret etti. Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Meclis Başkanı Sezer Ulutaş, göreve geldiği günden bu yana Tekirdağ’da bulunan tüm lise müdürlerini ziyaret ederek okullardan gönüllü öğrenci talebinde bulunduklarını belirterek “Bugün yapmış olduğumuz etkinliklerimiz yapacaklarımızın başlangıcıdır. Tekirdağ gençliğinin neler yapabileceğini herkese anlatmak istiyoruz” dedi.

 

GENÇLİK MECLİSİNE DAVET ETTİ

 

26-29 Nisan tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilecek olan Ulusal Gençlik Parlamentosu Toplantısı’na katılacağını belirten Ulutaş, “Bu parlamentonun yönetiminde yer almak ve Tekirdağ ilini, gençlerimizi en iyi şekilde tanıtma fırsatını yakalayacak olmaktan mutluluk duyuyorum. İlimizde yaşayan ve bu şehir için ben de varım diyen tüm arkadaşlarımı Gençlik Meclisimize davet ediyorum” dedi.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10