Boşandığı eşini ve kocasını bıçakladı

Kırklareli Lüleburgaz’da 44 yaşındaki Sedat Çakan, sokakta karşılaştığı eski eşi 40 yaşındaki Nurtaç Sıkıoğlu ile kocası Ergün Sıkıoğlu'nu bıçakla yaraladı. SıkıoÄ

Bölgede Gündem 24.04.2012 19:04:00 0
Boşandığı eşini ve kocasını bıçakladı
Kırklareli Lüleburgaz’da 44 yaşındaki Sedat Çakan, sokakta karşılaştığı eski eşi 40 yaşındaki Nurtaç Sıkıoğlu ile kocası Ergün Sıkıoğlu'nu bıçakla yaraladı. Sıkıoğlu çifti, çağrılan ambulansla kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.
MEYVE BIÇAĞI İLE SALDIRDI
Olay dün saat 14.00 sıralarında Kocasinan Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Sedat Çakan, cadde eski eşi Nurtaç Sıkıoğlu ve kocası Ergün Sıkıoğlu ile karşılaştı. Üçlü arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyünce, Sedat Çakan, eski eşi Nurtaç Sıkıoğlu ve kocası Ergün Sıkıoğlu'na meyve bıçağı ile saldırdı. Çakan, olay yerinden kaçarken, yüzü ve boğazına bıçak kesikleri alan Nurtaç Sıkıoğlu ile yüzüne darbe alan Ergün Sıkıoğlu, gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sıkıoğlu çiftinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Sedat Çakan ise kısa süre sonra polisler tarafından yakalandı. Sedat Çakan’ın polise verdiği ifadesinde, eski eşinin evliliklerinden olan kızı Begüm ile görüşmesini istemediğini ancak görüşmeyi sürdürdükleri için bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10