“Her KOBİ’ye Bir Proje”ye KOSGEB’den onay

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından hazırlanan 'Her KOBİ'ye Bir Proje' başvurusu Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafÄ

Çorlu 27.04.2012 21:11:00 0
“Her KOBİ’ye Bir Proje”ye KOSGEB’den onay
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından hazırlanan "Her KOBİ'ye Bir Proje" başvurusu Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından onaylandı.
TRAKYA’DA İLK
Projenin imza protokolü; önceki gün KOSGEB Tekirdağ İl Müdürü Özay Cebeci, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Erçili ve KOSGEB yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Projenin Trakya bölgesinde bir ilk olma özelliği taşıdığını ifade eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Güleroğlu “Proje Trakya bölgesindeki ilk kurumsal proje oluyor. Çorlu TSO ilklere imza atmaya, lider oda olduğunu göstermeye devam ediyor. Bu işin bir ekip işi olduğunun bilincindeyiz. Bu yüzden projenin hazırlanmasında emeği geçen oda personeline de, proje konusunda destek veren KOSGEB yöneticilerine de Çorlu TSO'da birlikte görev aldığımız yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ediyorum” dedi.
100 KİŞİYE EĞİTİM VERİLECEK
Proje kapsamında oda üyelerimizden 100 KOBİ'ye eğitimler verileceğini ifade eden Güleroğlu, “Eğitimler sonunda üyelerimiz proje hazırlayabilecek hale gelecekler. Üretecekleri ve yazacakları projelerde de kendilerine yardımcı olacağız. Kobilerimizin bu eğitimleri sonunda hazırlayacakları projelerin kabul edilmesi ile üyelerimize ek kaynak yaratılmış olacak” dedi.
İLKLER HER ZAMAN ÖNEMLİDİR

KOSGEB Tekirdağ İl Müdürü Özay Cebeci de “Kobilerin proje yapmasına yönelik olarak hazırlanan proje onaylandı ve bu bölgemizde bir ilk oldu. İlkler her zaman için önemlidir. Çorlu TSO'nun hazırladığı bu projenin diğer odalara da cesaret vereceğini düşünüyoruz. Çorlu odamıza ve vizyoner başkanına hazırladıkları projeden ötürü teşekkür ediyoruz. Odaların kobiler için yaptıkları projeleri destekliyoruz. Çorlu projesini yaptı, diğer odalardan da projeler bekliyoruz. Projede 100 kobiye eğitim verilecek ve 30'unun projesi onaylanacak şekilde tasarlandı. Bu tip projelerle kobilerin kaynak bulması hedefleniyor” diye konuştu.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10