200 öğrencinin 23 Nisan sevinci

Halk Eğitim Merkezi’nde Çerkezköy Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamındaki eğlencede engelli çocuklar gönüllerince eğlendi. Palyaç

Çerkezköy 29.04.2012 18:24:00 0
200 öğrencinin 23 Nisan sevinci

Çerkezköy Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören 200 öğrenci 23 Nisan Bayramı'nı coşkuyla kutladı

 

GÜZEL BİR GÜN YAŞADILAR

 

Çerkezköy’de Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte eğlenerek, doyasıya kutladılar. Düzenlenen kutlama etkinliğinde; hem renkli hem de duygu dolu anlar yaşandı. “23 Nisan bizimde bayramımız, işte bizde kutluyoruz” mesajı verilen etkinlikte, engelli öğrenciler güzel bir gün yaşadılar.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Cuma günü Saat 14.00’da başlayan eğlenceye anne ve babalarıyla birlikte katılan engelli çocuklar saygı duruşunun ardından, hep bir ağızdan İstiklal Marşını okudular. Ayakta durmakta güçlük çeken miniklerin, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduğunda hazır ola geçişleri anlamlı bir tablo oluşturdu. İstiklal Marşı’nın okunmasına da eşlik eden engelliler daha sonra 23 Nisan’ı anlatan konuşmalar yapıp, şiirler okudular. Daha sonra engelli çocuklar oyun havası, folklor oyunları, bale gösterisi ve danslarla ailelerine unutamayacağı bir gün yaşatırken, palyaço ve animasyon ekiplerinin eşliğinde ise gönüllerince eğlendiler.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucu müdürü Songül Günsünler amaçlarının çocuklara 23 Nisan Çocuk Bayramını hissettirmek olduğunu ifade ederek “Öğrencilerimizi topluma kazandırmak ve sosyal olarak eğitim vermek için bu tür programlar düzenliyoruz. Bu güzel organizasyonda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize, törenimize katılarak bizi onurlandıran herkese teşekkür ediyor, sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünyada el ele yaşamak ümidiyle; Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz” diye konuştu.

 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10