Sevgilisiyle tartışan adam kendini yaktı

Çorlu'da sevgilisiyle tartışan bir kişi, sevgilisinin oturduğu apartmanda kendisini yakmaya kalkıştı.

Çorlu 29.04.2012 18:30:00 0
Sevgilisiyle tartışan adam kendini yaktı

Çorlu'da sevgilisiyle tartışan bir kişi, sevgilisinin oturduğu apartmanda kendisini yakmaya kalkıştı.

 

KENDİNİ ATEŞE VERDİ

 

Çorlu Şeyh Sinan Mahallesi No 13'teki apartmanda bir kişinin elinde yanıcı madde olduğunu ve kendisini yakmak istediğini gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

 

Olay yerine gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, güvenlik tedbiri alırken, Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile 112 acil ambulansı da olası durumlara karşı hazır bulunduruldu. Binanın 2. katının koridor kısmında elindeki yanıcı maddeyi başından aşağıya döken Levenk Kırmız (40), polislerin ve etraftakilerin ısrarlarına rağmen elindeki çakmak ile kendisini ateşe vererek yaktı. 

 

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

 

Olay yerinde hazır bulunan polis otosundaki yangın söndürücü tüplerle polis ve etraftaki vatandaşların yardımıyla söndürülen Kırmız, ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kızmız'ın, vücudunda ciddi yanıklar olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Öte yandan, Kımız'ın yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle arasında tartışma çıktığı için ve sevgisine yanıt alamadığı için kendisini yaktığı öğrenildi.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10