Kursiyerlerin bir yıllık emeği görücüye çıktı

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Çini İşlemeciliği kursunun yılsonu sergisi Kültür Müdürlüğü

Tekirdağ 2.05.2012 08:44:00 0
Kursiyerlerin bir yıllık emeği görücüye çıktı

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Çini İşlemeciliği kursunun yılsonu sergisi Kültür Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galeri Salonu’nda açıldı.

 

KURSLARIN ARTMASINI İSTEDİ

 

Açılışa Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç'ın eşi Münevver Dalgıç,  Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, bazı daire müdürleri ile Tekirdağ'lı sanatseverler katıldı. Serginin açılışında kursiyerler adına konuşan Merkez İlçe Nüfus Müdürü Zeynep Fazilet Fıçıcı bu tür kursların artarak devam etmesini istedi. Bursa'ya tayini çıktığı için Tekirdağ'dan ayrılacak olan kurs öğretmeni Hüseyin Kutan da duygulu bir konuşma yaptı ve sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

5 GÜN BOYUNCA AÇIK KALACAK

 

Vali Kemelek tarafından Kutan'a Tekirdağ'da yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı plaket verilirken kursu başarıyla tamamlayan 9 kursiyere sertifikaları yine protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 54 tabak, 25 pano ve 2 vazo olmak üzere toplam 81 eserin yer aldığı sergi 5 gün boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10