Çerkezköy’e lunapark kuruldu

Çerkezköy Otogarı’nın arka tarafındaki boş alanda kurulan Lunapark, neşeli dakikalar geçirmek isteyenleri eğlenceye davet ediyor. Akşamları yoğunluğun yaşandığı Lunapark’ta çocuklar keyifli da

Çerkezköy 2.05.2012 09:01:00 0
Çerkezköy’e lunapark kuruldu

Çerkezköy Otogar’ın yan tarafında faaliyete giren lunapark, gençlerin ve çocukların ilgi odağı oldu.

 

40 GÜN BOYUNCA HİZMET VERECEĞİZ

 

Lunapark sahibi Dilaver Kalaycıoğlu Türkiye’nin her yerini gezdiklerini belirterek

 

“Çerkezköy’e Balıkesir’den geldik. İşlerimiz gündüzleri yoğun olmuyor. Hafta sonları ve geceleri yoğunluğun daha da artmasını bekliyoruz. Biletlerimiz 2.5 TL’den başlıyor. Eğlence ise gece saat 24.00’a kadar sürüyor. 40 gün boyunca Çerkezköylülere hizmet vereceğiz. Herkesi eğlenmek için lunaparka bekliyoruz” dedi.

 

MOTORCULAR SPORTİF GÖSTERİ YAPACAKLAR

 

Herkesin kendine göre bir eğlence bulduğu lunaparkta, en yoğun ilgiyi gondol ve çarpışan otoların gördüğünü belirten Kalaycıoğlu “Çocukların tercihi ise daha çok atlıkarınca, kısa tren yolculuğu, elma kurdu, simbad, konvoy oluyor. Futbol yeteneği olanları ise, üç penaltıyı filelerle buluşturmaları halinde, çeşitli ödüller kazanıyor. Şansına ve yeteneğine güveneler için de dart oyunumuz var. Ayrıca tren, balerin, tranbolin de lunaparkımızda mevcut olacak. Lunaparka özel 6 metre yüksekliğinde 12 metre genişliğinde bir fıçı içersinde motorcu arkadaşlar Yusufhane adı altına sportif bir gösteri yapacaklar” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 
 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10