CHP’de görev dağılımı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın 22 Nisan’da gerçekleştirilen Olağan Kongresinin ardından göreve gelen Metin Dönmez başkanlığındaki yeni yönetim, görev dağılımın

Çerkezköy 2.05.2012 09:06:00 0
CHP’de görev dağılımı yapıldı
22 Nisan’da gerçekleştirilen CHP İlçe Kongresi’nde başkanlığa seçilen Metin Dönmez, yeni yönetimi ile ilk toplantısını önceki gün yaptı. Yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı da gerçekleştirildi.
GÖREVLER BELLİ OLDU
İlçe Sekreterliğine Abdülkerim Arslan getirilirken, Örgütlenme ve Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na ise Uğur Duran getirildi. Toplantıda ayrıca Yönetim Kurulu Haftalık Olağan toplantılarının Çarşamba günleri saat 19.30’da yapılmasına oybirliği ile karar verildi.  Tülay Akat Sayman’lığa, Nejdet Ertürk İlçe Eğitim Sekreterliğine getirilirken, Bilişim Sorumluluğuna Özde Güneş ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na da Veysel Güven getirildi. Meslek Kuruluşları Sendikalar ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Efes Aslan getirilirken, Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Nezahat Tunalı, Seçim ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Metin Akyıldız, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na İbrahim Aygül getirildi. Organizasyondan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Erdoğan Fıçıcı getirilirken, Güngör Halisçelik, Kadir Koyun, Erdal Öztürk, Saim Özkan ve Züfinaz Kırmızıgül de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacak. 
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK GEREKİYOR
Görev dağılımının ardından dün saat 14.00’da Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği yönetimi CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez’i ziyaret etti. Vezirköprülüler Derneği Başkanı Dursun Yıldız, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Aksel, Kadir Korkut ve Alaattin Pak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Metin Dönmez “Çerkezköy’ün geleceğine dair olumlu çalışmalar gerçekleştirebilmek adına tüm STK’lar ve Dernekler ile fikir alış verişinde bulunulması gerekiyor. Çerkezköy’de yaşayan herkesin ortak akılla hareket etmesi lazım” dedi. Bu tür fikir alışverişlerinin sürekli gerçekleşmesi gerektiğini kaydeden Dönmez, “Bu görüşmeler Çerkezköy’e katkı sağlayacaktır. Biz de yönetim olarak en yakın zamanda iadeyi ziyaret yapacağız” dedi.
İŞÇİLERİN BAYRAMINI KUTLADI
Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği’nin yanı sıra dün ayrıca Tekirdağ Eski Milletvekili aynı zamanda CHP Tekirdağ İl Eski Başkanı Mehmet Nuri Saygun, CHP Tekirdağ İl Eski Başkanlarından Aydın Kurban ve geçtiğimiz genel seçimlerde milletvekili adayı olan Gülferah Güral da yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Önceki gün CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ile görüştüğünü söyleyen Metin Dönmez, “Meclis üyesi arkadaşlarımızla bir toplantı yaptık. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddelerine ilişkin nasıl hareket etmemiz gerektiği konusunda kararlar aldık” dedi. Metin Dönmez, tüm işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı da kutladı. 

Haber / Ahmet KARDEŞ  


0282 726 91 91
0282 747 65 10