Ziraat Bankası Şube Müdürlüğü’ne atanan Dede, görevine başladı

Şeref Kişmir’in yerine Ziraat Bankası Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevine atanan Erol Dede Çerkezköy’deki görevine başladı. Çalıştığı diğer şubelere göre ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 2.05.2012 22:08:00 0
Ziraat Bankası Şube Müdürlüğü’ne atanan Dede, görevine başladı
2011 yılı Ağustos ayından bu yanan Ziraat Bankası Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevini yürüten Şeref Kişmir’in tayininden dolayı boşalan Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevine Erol Dede atandı. 
GÖREVE BAŞLADI
Ziraat Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Erol Dede Çerkezköy’e gelerek yeni görevine başladı. 1998 yılında bankacılık sektöründe göreve başladığını, bir süre özel bankalarda çalıştıktan sonra Ziraat Bankası ailesine katıldığını belirten Erol Dede “1998 yılında İstanbul’da Emlak Bankası’nda uzman yardımcısı olarak göreve başladım. 2001 yılında Ziraat Bankası’na denetimci olarak geçtim. 2010 yılından itibaren iki yıl Ziraat Bankası Babaeski Şube Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Çerkezköy’e geldim” dedi.
“ÇERKEZKÖY SANAYİ KENTİ “
Ziraat Bankası olarak bireysel bankacılık ve tarım bankacılığı iş kollarında hizmet vereceklerini belirten Dede “Çerkezköy’ün sanayi kesimi ve potansiyelinden dolayı Babaeski ile arasında dağlar kadar fark var. Babaeski emeklilerin ve çiftçilerin yaşadığı bir yerdi. Buna nazaran Çerkezköy ise hem nüfus, hem hobi-ticari potansiyel, hem de çalışan nüfus olarak büyük bir ilçemizdir. Şubemiz olarak müşteri sayımızı artırarak sanayi kesimine daha fazla hizmet etmek istiyoruz” diye konuştu.
“EN HIZLI VE EN KALİTE ŞEKİLDE HİZMET VERECEĞİZ”
Çerkezköy’de güçlü bir ekiple vatandaşlara hizmet vermeye çalışacaklarını ifade eden Dede, Çerkezköy’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “Ziraat Bankası olarak amacımız en hızlı ve en kaliteli bir şekilde hizmet vermektir. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. İlerleyen günlerde çiftçilerimize, esnafımıza ve firmalarımıza ziyaretler gerçekleştireceğiz” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10