Öğrencilerden “Boyacı” tiyatrosu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan ‘Boyacı’ isimli tiyatro oyunu önceki akşam Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sahnelendi. Oyunda, doktor kılıÄ?

Çerkezköy 7.05.2012 11:02:00 0
Öğrencilerden “Boyacı” tiyatrosu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan ‘Boyacı’ isimli tiyatro oyunu önceki akşam saat 19.30’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda Çerkezköylü sanatseverler için sahnelendi.

 

ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİ KATILDI

 

Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı, Fikret Puza ve Hacer Şenkol’un yönettiği ve öğrenciler Gizem Sarıkaya, Birhan Tut, Uğurcan Albuga, Muhammed Taşkıran, Hakan Yılmaz, Ayşenur Uyar, Kadir Savaş, Ramazan Yıldırım, Berkay Duran ve Yağmur Söylemez’in rol aldığı “Boyacı” isimli tiyatro oyununu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekici, Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci izledi. ÇTSO Lisesi öğrencilerinin kurmuş olduğu tiyatro kulübü tarafından sahnelenen oyunda İstanbul’da doktor kılığına giren bir boyacının ve eşinin hastalar ile yaşadığı olaylar anlatıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Akşam saat 19.30’da başlayan tiyatro oyunu zaman zaman izleyenleri kahkahaya boğarken, zaman zaman da düşündürdü. Tiyatro oyununun ardından salonu hınca hınç dolduran izleyiciler oyuncuları uzun süre alkışladı. Oyundan sonra bir konuşma yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk, oyunu beğeniyle izlediğini belirterek “Geçen yıl öğrencilerimiz Töre oyununu canlandırmıştı. Devamını getirerek bu yıl da Boyacı oyununu sergilediler. Emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi. Mustafa Türk oyunun yönetmeni Fikret Puza, Hacer Şenkal’e ve tüm oyuncuları tebrik ederek onlara çiçek takdim etti. 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10