4 ay sonra koltuğuna yeniden oturdu

Ocak ayında Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla yürütülen bir operasyon kapsamında tutuklanan ve yaklaşık 4 ay cezaevinde kaldıktan sonra geçtiğimiz hafta tahliye olan Çerkezköy

Çerkezköy 8.05.2012 10:13:00 0
4 ay sonra koltuğuna yeniden oturdu

Ocak ayında Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla yürütülen bir operasyon kapsamında tutuklanan ve yaklaşık 4 ay cezaevinde kaldıktan sonra geçtiğimiz hafta tahliye olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, dün sabah saat 09.30’da odanın önünde bir basın açıklaması yaptı. 

 

AÇIKLAMA YAPTI

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda düzenlenen programa Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Fahdettin Sargın, AK Parti Kızılpınar Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız, Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın ve oda üyeleri katıldı.

 

GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

 

Dört ay cezaevinde yattıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını söyleyen Yaşar Kuş “Yeniden sizlerin arasında olmaktan dolayı çok mutluyum. Biz her şeye inanan ve güvenen kişileriz” dedi. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak kaldıkları yerden görevlerine devam edeceklerini söyleyen Kuş, “Arkadaşlarımız ile birlikte omuz omuza görevimizin başındayız. beni arayıp soran, hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen bütün dostlarıma teşekkür ediyorum. Dostları ile bir araya gelerek onlara teşekkür etmek istediğini belirten Yaşar Kuş “Cezaevleri olduğu sürece her kişi bir adaydır” dedi. 

 

KOLTUĞUNA YENİDEN OTURDU

 

Basın açıklamasının ardından dört ay uzak kaldığı Başkanlık koltuğuna oturan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, makamında dostlarını ağırladı. Makamda otururken duygulu anlar yaşayan Yaşar Kuş “Sizlerin duaları ile bugün buradayım” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10