Gezerken, 5 ay önce çalınan motosikletini buldu

Çorlu'da, çarşıda gezerken 5 ay önce çalınan motosikletini başkasında gören kişi polisten yardım istedi

Çorlu 9.05.2012 08:59:00 0
Gezerken, 5 ay önce çalınan motosikletini buldu

Çorlu'da, çarşıda gezerken 5 ay önce çalınan motosikletini başkasında gören kişi polisten yardım istedi.

 

POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

 

Çorlu Omurtak Caddesi Çeşme Durağı mevkisinde gezen özel güvenlik görevlisi Hakan Dereli, Ocak ayında Çorlu Devlet Hastanesi karşısındaki kapalı otoparktan çalınan motosikletinin başkası tarafından kullanıldığını gördü.

 

Hemen kendisine ait ve çalınan motosikletin yanına giden Dereli motosikletin üzerindeki Murat Çavuş'a bu motosikleti nerden bulduğunu sordu. Kısa süre yaşanan tartışma sonrası Dereli, cep telefonundan polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, motosikletin sahibi olduğunu iddia eden Dereli ve motosikleti tanımadığı bir kişiden 300 lira karşılığı satın aldığını söyleyen Çavuş'u alarak, incelemek üzere emniyet müdürlüğüne götürdü.

 

“HURDAYA AYRILMIŞ OLARAK SATIN ALDIM”

 

Motosikleti 300 TL’ye satın aldığını belirten Çavuş “Ben birkaç ay önce bu motosikleti plakasız ve hurdaya ayrılmış olarak tanımadığım bir kişiden 300 lira karşılığında aldım. Burada gezerken yanıma gelen Hakan Dereli, motosikletin kendisine ait olduğunu ve çalıntı olduğunu söyledi. Bunun üzerine polisleri çağırdı ve benden şikayetçi olduğunu belirtti. Motosikletin çalıntı olduğunu bilmiyordum, bilsem zaten almazdım” dedi.

 

Dereli ise çalınan motosikletinin 59 PF 155 plakalı olduğunu belirtti.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10