Miniklere çevrenin önemi anlatıldı

Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret eden Çerkezköy Kent Konseyi Çevre Sağlığı Çalışma Grubu, anaokulu öğrencilerine Çevre Eğitimi semineri verdi. Slayt gösterisiyle yapılan seminerde öğrenciler

Çerkezköy 9.05.2012 09:15:00 0
Miniklere çevrenin önemi anlatıldı
Çerkezköy Kent Konseyi Çevre Sağlığı Çalışma Grubu üyeleri tarafından dün saat 11.00’da Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine “Çevre Eğitimi” konulu seminer verildi.
HERKES ÇEVREYİ KORUMALI
Seminerde konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, daha güzel yaşam alanı ve çevre kirliliğini önlemek adına yapılan bu seminerin öğrenciler için çok faydalı olacağını belirterek “Her kişi yaşadığı çevreyi korumalı, siz çocuklar bizim geleceğimizsiniz büyüdükçe sağlıklı yaşam alanlarının önemini anlayacaksınız ama bu minik yaşınızda bunu kavramanız hepimiz için olumlu bir sonuç olacak” dedi.
‘AMAÇ ÇEVREYE DUYARLILIĞI SAĞLAMAK’
Çerkezköy Kent Konseyi Çevre Sağlığı Çalışma Grubu Başkanı Çevre Mühendisi Emine Yusavul da Çalışma Grubu olarak, çevrenin korunması için öğrencilerimizin küçük yaşta bu konu hakkında yetiştirmeyi ve çocukların küçük yaşta çevreye duyarlı olmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Zübeyde Hanım Anaokulunda bulunan 132 öğrenciye verilen Çevre Sağlığı seminerine Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, Kent Konseyi Çevre Sağlığı Çalışma Grubu Başkanı ve Çevre Mühendisi Emine Yasavul, Çevre Sağlığı Çalışma Grubu üyeleri, Sihirli Eller sınıfı öğretmeni Serap Baş, Minik Dahiler sınıfı öğretmeni Kamile Canavar, Bilgin Yumurcaklar sınıfı öğretmeni Serap Aygüncan, Gülen Yüzler sınıfı öğretmeni Emine Demir ve okulun yönetim kadrosu katıldı.

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10