Üçüz bebekleri oldu, Başbakan’dan yardım istedi

Çorlu'daki özel bir hastanede üçüz bebekleri dünyaya gelen Türkaslan ailesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım talep etti.

Çorlu 10.05.2012 12:47:00 0
Üçüz bebekleri oldu, Başbakan’dan yardım istedi

Çorlu'daki özel bir hastanede üçüz bebekleri dünyaya gelen Türkaslan ailesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım talep etti. Tekirdağ'da yaşayan ve doğum sancıları tutunca Çorlu'ya getirilen Nurgül Türkaslan (24), 3 kız çocuğu dünyaya getirdi. Asgari ücretle geçinen aile, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan kendilerine yardım eli uzatmasını istedi.

 

BEBEKLERİN SAĞLIK DURUMU İYİ

 

Hastanenin temizlik işlerini yapan taşeron firmada asgari ücretle çalışan baba Gürkan Türkaslan üçüz bebeklerinin masraflarını karşılayamayacağını ifade ederek, "Üçüz bebeklerimizin olmasından dolayı çok mutluyuz. Sayın başbakanımız, her konuşmasında '3 çocuk yapılsın' diyor. Biz de bu çağrıya uymuş bulunuyoruz. Şimdi bu söylemleri yaptığı için Sayın Başbakanımız Erdoğan'dan bize yardım elini uzatmasını bekliyoruz" dedi. "Gülçin", "Yelda" ve "Elçin" isimleri verilen bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10