“Alınan kararlar Başkan’a iyi anlatılamıyor”

Kızılpınar Kent Konseyi’nin Mayıs ayı toplantısı kent Konseyi Başkanı Mücahit Aydın başkanlığında yapıldı.

Çerkezköy 10.05.2012 13:10:00 0
“Alınan kararlar Başkan’a iyi anlatılamıyor”

Kızılpınar Kent Konseyi’nin Mayıs ayı toplantısı kent Konseyi Başkanı Mücahit Aydın başkanlığında yapıldı. 

 

MECLİS SALONUNDA YAPILDI

 

Kızılpınar Belediye Meclis Salonu’nda önceki gün saat 13.00’da gerçekleştirilen toplantıya kent konseyi üyeleri ve vatandaşlar katılırken, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz toplantıya katılmadı.

 

BELEDİYE BAŞKANI GELMEDİ, TARTIŞMA ÇIKTI

 

Toplantıda ilk olarak çalışma gruplarının yaptığı çalışmalar görüşüldü. Çalışma grubu başkanlarının birçoğunun toplantıya katılmamasını eleştiren çalışma grubu üyeleri kent konseyinin yapısının bozuk olduğunu savundu. Kent konseyinin çalışma yapmadığının tartışıldığı toplantıda, üyeler konseyde alınan kararların Kent Konseyi Başkanı Mücahit Aydın’ın Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’a iyi anlatamadığını ifade etti. Eleştirilere cevap veren Başkan Mücahit Aydın, “Kimin işi olduysa çıkar Belediye Başkanına teşekkür eder. Yapılmadığını tespit ederse de benimle birlikte başkanın yanına gider yapılmasını talep eder” dedi.

 

YETER Kİ İYİ NİYETLE ÇALIŞALIM

 

Kent Konseyi toplantısında konuşan AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit de siyasi parti temsilcisi olarak Kızılpınar halkı adına ne gerekiyorsa yaptıklarını ifade ederek “Gerek okullarımızla, gerek derneklerle, muhtarlarla, sivil toplum kuruluşları ile kim olursa olsun her türlü çalışmamızı yapıyoruz. Bir taşın üstüne bir taş koyarsak eğer Kent Konseyi olarak kendimizi ispat ederiz. Tüm çalışmaların içinde olmak istiyoruz. Dosya hazırlanır, hep beraber nereye gitmemiz gerekiyor ise gideriz. Yeter ki iyi niyetle çalışalım ve kent konseyini gerektiği yere getirelim. Anlamsız tartışmalara girmememiz gerekiyor. Neler yapabiliriz düşüncesinde olmalıyız” dedi. Kent Konseyi Başkanı Mücahit Aydın, Kent Konseyinin çalışmalarında parti gözetmeksizin bütün partilerle birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulunup hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10