Öğrencilerden Anneler Günü’ne özel program

Özel Gülerçin Koleji tarafından Çerkezköy Belediyesi önünde kurulan stantta Anneler Günü’ne özel bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. 3 bin davetiyenin dağıtıldığı programda Ebru Sanatı, Ani

Çerkezköy 10.05.2012 23:07:00 0
Öğrencilerden Anneler Günü’ne özel program

Özel Gülerçin Koleji tarafından dün 11.00-16.00 saatleri arasında Çerkezköy Belediyesi önünde Anneler Günü etkinlikleri düzenlendi.

 

3 BİN DAVETİYE DAĞITILDI

 

13 Mayıs Anneler Günü dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi’nin de katkıları ile Anneler Günü Kutlama Standı açtıklarını belirten Özel Gülerçin Koleji Güzel Sanatlar Öğretmeni A. Caner Kıycıoğlu, “Yaklaşık 3 bin davetiye bastırdık ve öğrencilerimizi bu davetiyeleri vatandaşlara dağıttı” dedi. Saat 11.00’da başlayan kutlama programı saat 16.00’a kadar devam etti.

 

MİNİK BENSU’DAN EBRU ÇALIŞMASI

 

Anneler Günü Kutlamaları kapsamında animasyon gösterileri hazırlandığını belirten Güzel Sanatlar Öğretmeni Kıycıoğlu, “Etkinliklerimiz içerisinde ayrıca öğrencilerimizin hazırlamış olduğu dans gösterileri, Ebru Sanatı çalışması da yer alacak. Şarkılar söylenecek. Bunun yanında ebru sanatı çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi. 3. sınıf öğrencisi Bensu Özer’in de Ebru Sanatı yaptığı Anneler Günü Kutlama Programı, Özel Gülerçin Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Meliha Turaman, Güzel Sanatlar Öğretmeni A. Caner Kıycıoğlu, Müzik Öğretmeni Nükhet Öztürk ve Trükçe Öğretmeni Ömer Kürkçü tarafından hazırlandı. Vatandaşların etkinliklere ilgi gösterdiğini söyleyen Güzel Sanatlar öğretmeni Kıycıoğlu, Gülerçin Koleji olarak tüm annelerin, anneler gününü kutladı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10