“Yeni okullar yapılmazsa, üçlü eğitime geçilecek”

Sanayiciler İlköğretim Okulu 4/C sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmeni Neva Güzide Kahraman Kapaklı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 14.05.2012 21:16:00 0
“Yeni okullar yapılmazsa, üçlü eğitime geçilecek”
Sanayiciler İlköğretim Okulu 4/C sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmeni Neva Güzide Kahraman Kapaklı Belediyesi'ni ziyaret etti.
SİZLER ÜLKEMİZİN GELECEĞİSİNİZ
Öğrencilerin kendisini ziyaretinde konuşan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir, belediyenin öğrencilere ve eğitime çok önem verdiğini belirterek “Sizler ülkemizin ve bizim geleceğimizsiniz. Geleceğin büyük insanları büyükleri öğretmenleri doktorları, mühendisleri, milletvekilleri sizlersiniz. İnşallah sizlerin büyüdüğünde bizlerin yaşına geldiğinde sizler bu koltuklarda oturacaksınız, sizler yön vereceksiniz” dedi.
“EĞİTİM ALANINDA ÇIĞIR AÇIYORUZ”
“Belediye olarak Kapaklı’da eğitim alanında bir çığır açıyoruz” diyen Demir, beldedeki tüm okul müdürlüklerinden gelen talepleri yerine getirdiklerini söyledi. Son olarak ‘Kapaklı Okuyor’ etkinliği düzenlediklerini anımsatan Başkan Yardımcısı Demir, bu gibi etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Öğrencilere ‘Derslerinize çok çalışın, bu günleri fırsat bilip iyi değerlendirip, annelerinizi, babalarınızı üzmeyin. Öğretmenlerinizi üzmeyin” öğütlerinde bulunan Demir, öğrencilere eğitim hayatında başarılar diledi.
ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Belediye ve belediyenin çalışmaları ile ilgili de bilgiler veren Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir, çocuk oyun parklarının yapıldığını ve yenilerinin de yapılacağını söyledi. Yeni yapılan ilkokul binası ve yakında yapılacak olacak anaokulu binası hakkında da bilgiler sunan Demir öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Belediyenin birimlerini gezerek birimler hakkında bilgiler alan öğrenciler, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.
OKUL İHTİYACI DOĞUYOR
Ziyarette konuşan Mandalı, Kapaklı’nın ilçe olduğu zaman daha da gelişeceğini belirterek “Beldemiz sürekli göç alıyor. Her gün yeni bir okul ihtiyacı doğuyor. Yeni okullar yapılmadığı sürece mevcut olan ikili eğitimin üçlü eğitime doğru gidecek. Yeni yapılan ilkokul yapımını belediyemiz bütçesinden karşılamaya çalışıyoruz. Bizim belediye olarak okul yeri sorunumuz yok. Yeter ki Milli Eğitim Bakanlığı okul yapmaya karar versin" dedi.

Haber / Sevim BOZKURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10