Her sağlıklı insan, potansiyel bir engelli

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, partililerle birlikte Engelliler Haftası dolayısıyla ilçedeki bazı engelli ailelerini ziyaret etti. Engelli aileleri ile sohbet eden Nuran Yeşil, her

Çerkezköy 14.05.2012 21:30:00 0
Her sağlıklı insan, potansiyel bir engelli
AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve partililer, sakatlık sorunu, sakatlığın önlenmesi ve sakatların eğitimi konusu üzerinde durulması amacıyla kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla Çerkezköy’deki engellileri evlerinde ziyaret etti.
EVLERİNDE ZİYARET ETTİ
Çerkezköy’de 15 engelli aileyi evlerinde ziyaret eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran yeşil ve yönetimi, engelli aileleri ile sohbet ederek onların sıkıntı ve taleplerini de dinledi. Her sağlıklı insanın potansiyel bir engelli olduğunu ifade eden Nuran Yeşil “Herkes, her an engelli olabileceğinin bilincinde olmalı ve engelli vatandaşlarımıza bu bilinçle yaklaşmalı” dedi. Hükümetin çalışmalarından da bahseden Yeşil, engelli vatandaşların ve çocukların toplum içerisinde daha saygın ve engelsiz bir yaşama kavuşturulması konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek, evde bakım hizmeti ve bakıma muhtaç olan engelli vatandaşın bakımını üstlenen yakınına devlet tarafından bakım ücreti verildiğini söyledi. Nuran Yeşil ve beraberindekiler, Anneler Günü dolayısıyla, engelli annelerinin de anneler gününü kutladı.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10