BAŞKAN YARDIMCISINA 'YALAN BEYAN' SORUŞTURMASI

Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz hakkında, karıştığı yaralamalı trafik kazasında 'polise yalan beyanda bulunmaktan'; Belediye Basın Kültür ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Nu

Tekirdağ 16.05.2012 10:19:00 0
BAŞKAN YARDIMCISINA

 Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz hakkında, karıştığı yaralamalı trafik kazasında 'polise yalan beyanda bulunmaktan'; Belediye Basın Kültür ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Nurcan Ildız hakkında ise 'suçu üstlenmekten' savcılıkça soruşturma başlatıldı.

 

2 KİŞİ YARALANMIŞTI

 

Tekirdağ'da geçen 22 Nisan günü, Atatürk Bulvarı'nda Tekirdağ Belediyesi Basın Kültür ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Nurcan Ildız yönetiminde olduğu iddia edilen 59 AS 452 plakalı otomobil, Onur Türkmen yönetimindeki 34 ZNN 16 plakalı otomobil ile çarpıştı. Bu araçlara da Refik Eryılmaz yönetimindeki 39 NK 124 plakalı otomobil ile Mehmet Malkoç yönetimindeki 34 BU 3776 plakalı otomobiller çarptı. Kazada Refik Eryılmaz ile Lena Malkoç yaralandı. Kayıtlara, kazaya neden olduğu iddia edilen 59 AS 452 plakalı otomobilin sürücüsü Tekirdağ Belediyesi Basın Kültür ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Nurcan Ildız olarak geçti.

 

DİREKSİYONDAKİ BAŞKAN YARDIMCISIYMIŞ

 

Kaza sonrası araştırmalarını sürdüren polis ekiplerinin yaptığı güvenlik kamerası incelemelerinde, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz'ın kaza öncesi bir restoranda yemek yemesinin ardından 59 AS 452 plakalı otomobilin direksiyonunda trafiğe çıktığı tespit edildi. Görüntülerde ayrıca kaza sonrası Atatürk Bulvarı'ndaki bir büfeye giren Yılmaz'ın, bir süre sonra aynı büfeye gelen Ildız'la burada kıyafetlerini değiştirdikleri belirlendi. Kamera kayıtlarının ardından Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı, Rüya Yılmaz hakkında 'görevli memura yalan beyanda bulunmak', Nurcan Ildız hakkında da 'suçu üstlenmek' iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10