Boyacıydı, doktor oldu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan ‘Boyacı’ isimli tiyatro oyunu önceki Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derne?

Çerkezköy 16.05.2012 12:49:00 0
Boyacıydı, doktor oldu
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan ‘Boyacı’ isimli tiyatro oyunu önceki akşam saat 19.30’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda engelliler için sahnelendi.
BEĞENİ İLE İZLENDİ
Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı, Fikret Puza ve Hacer Şenkol’un yönettiği ve öğrenciler Gizem Sarıkaya, Birhan Tut, Uğurcan Albuga, Muhammed Taşkıran, Hakan Yılmaz, Ayşenur Uyar, Kadir Savaş, Ramazan Yıldırım, Berkay Duran ve Yağmur Söylemez’in rol aldığı “Boyacı” isimli tiyatro oyununu önceki hafta ilk kez Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenmişti. Velilerden ve vatandaşlardan gelen istek üzerine ikinci kez sahnelenen oyun büyük beğeni ile izlendi.
19.30’DA BAŞLADI
Oyunda, yurt dışına giden doktorun muayenesini boyamaya gelen Boyacı’nın eşinin ısrarı ile doktor kılığına girerek hastalarla yaşadığı olaylar anlatıldı. Öğrencilerin performansını izleyen davetliler zaman zaman kahkahaya boğulurdular. Saat 19.30’da başlayan tiyatro oyununa Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İl Yönetim Kurulu Sait Yazı, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy,  Demokrat Parti Kapaklı Belde Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Karaca, Kapaklı Sarı Minibüsler Kooperatifi Başkanı Hasan Dükkanlı, öğretmenler, veliler, Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA  


0282 726 91 91
0282 747 65 10