HASTANE ÖNÜNDE BIÇAKLANDI

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin Kapaklı binası önünde dün saat 11.20 sıralarında bir kişi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Çok sayıda bıçak darbesi alan Ayhan Balçık Çerke

Çerkezköy 16.05.2012 13:41:00 0
HASTANE ÖNÜNDE BIÇAKLANDI

 Çerkezköy Devlet Hastanesi Kapaklı Dahili Birimler Binası önünde meydana gelen bıçaklama olayında bir kişi ağır yaralandı.

 

AĞIR YARALANDI

 

Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti: “Eşinin rahatsızlığı nedeniyle Çerkezköy Devlet Hastanesi Kapaklı Dahili Birimler binasına giden Ayhan Balçık(41) ile hastane bahçesinde karşılaştığı Servet Gündoğdu (42) arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Servet Gündoğdu cebinden çıkardığı bıçağı Ayhan Balçık’a savurmaya başladı. Olayda vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbesi alan Balçık, kanlar içinde yere yığıldı. Olayın ardından Servet Gündoğdu suç aleti ile birlikte olay yerinden uzaklaşırken, olayda ağır yaralanan Ayhan Balçık ise Evde Sağlık Hizmeti aracı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi Aciline getirildi. 

 

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

 

Şahsın kaçtığını gören Hastane güvenlikçileri durumu Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Ekipler ve güvenlik görevlileri tarafından kısa süre içersinde yakalanan 4 çocuk babası zanlı Servet Gündoğdu  Kapaklı Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Olayı duyan Ayhan Balçık’ın yakınları hastaneye akın ederken, gelecek iyi bir haber için saatlerce beklediler. Bir saatlik beklemenin ardından acı haberi duyan yakınları sinir krizi geçirirken, çok sayıda polis ekibi ise kalabalık aileyi sakinleştirmeye çalıştı. 

 

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

 

Olayın kan davasına dönüşmemesi için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hastanede bulunurken, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de Ayhan Balçık ile Servet Gündoğdu’nun evinde geniş güvenlik önlemi aldı. Tedbirleri elden bırakmayan Çerkezköy Polisi, güvenlik amaçlı Çorlu Çevik Kuvvet ekiplerinden 15 takviye ekip ile güvenliği artırdı.

 

ADLİ TIP’A GÖNDERİLDİ

 

Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılan 3 çocuk babası Ayhan Balçık’ın otopsisi için

 

Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Harun Ayık da hastanede olay yeri inceleme ekipleri ile birlikte incelemelerde bulundu. Otopsisi yapılan Ayhan Balçık yakınlarının gözyaşları içinde geniş güvenlik önlemleri ile Çerkezköy Belediyesi Cenaze Nakil aracı ile İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

 

FARUK KORKMAZ HASTANEYE KOŞTU

 

Ankara’da bir seminere katılacak olan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz olayı duyar duymaz Ankara’daki seminer programını iptal ederek hastaneye koştu. Faruk Korkmaz’ın yanı sıra AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, Kızılpınar Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kızılpınar Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri, Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Kızılpınar Güreşler Ağası Seyithan Caferoğlu ve Barutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Barut da hastaneye gelerek acılı aileye başsağlığında bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA - Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10