AK Parti'den Beyaz Meleklere ziyaret

Ak Parti Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, Eşi Gül Yıldırım, Kadın Kollar Başkanı Selma Colak ve Kadın Kolları üyeleri ile Malkara Devlet Hastanesinden başlayarak, Sağlık ocakları ve bÃ

Malkara 16.05.2012 19:26:00 0
AK Parti

Ak Parti Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, Eşi Gül Yıldırım, Kadın Kollar Başkanı Selma Colak ve Kadın Kolları üyeleri ile Malkara Devlet Hastanesinden başlayarak, Sağlık ocakları ve böbrek ve diyaliz merkezinde görev yapan hemşireleri de ziyaret ederek hemşireler gününü kutladılar.

 

BÜYÜK FEDAKARLIK İSTEYEN BİR MESLEK

 

Hemşireler Haftası ile ilgi bir açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Yıldırım, hemşireliğin büyük fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu belirterek “Bu mesleği yakınmadan, özveriyle ve başarılı bir şekilde yerine getiren hemşire kardeşlerimi tebrik ediyorum. Şartları daha iyileştirilmiş, çağdaş seviyeyi yakalamış bir ortamda daha başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum" dedi. Ak Parti Kadın Kolları Selma Colak da "Her türlü olumsuzlukta, ülkemizin her köşesinde, insan hayatının öneminden ödün vermeksizin, sonsuz sabır ve itina ile çalışan, Malkara'mızda ve ülkemizde görev yapan tüm hemşirelerimizin, Hemşireler Haftasını tebrik eder, yüce rabbimizden sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür dilerim" diye konuştu. Hemşirelerle kısa bir sohbet eden AK Partili heyet, hemşirelere çeşitli hediyeler verdi.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10