Gençlerin gözünden ‘Her yönü ile Tekirdağ’

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Tekirdağ’da Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı’nın katılımı ile düzenlenen törenlerle kutlandı.

Tekirdağ 16.05.2012 19:53:00 0
Gençlerin gözünden ‘Her yönü ile Tekirdağ’

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Tekirdağ’da Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı’nın katılımı ile düzenlenen törenlerle kutlandı.

SERGİ AÇILDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ve öğrencilerin Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan program, öğrencilerin konuşmalarıyla devam etti. Çelenk Töreninin ardından Gençlik Merkezine üye gençlerin hazırladığı “Her Yönü İle Tekirdağ” konulu fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sergi Salonunda gerçekleştirilen açılışa Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ve öğrenciler katıldı.

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Malkara’da da Gençlik Yürüyüşü, Satranç turnuvası ve Gençlik koşusu düzenlendi. Gençlik haftası kutlamaları Malkara'da düzenlenen yürüyüş ile başladı. 14 Kasım Stadı önünde başlayan yürüyüşe ilçe merkezindeki okullardan çok sayıda öğrenci, öğretmen katıldı. Gençlerin ellerinde Türk bayrakları ve sloganlar atarak gerçekleştirdikleri kortej yürüyüşü İlçe meydanında Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı önünde son buldu. Yürüyüşle başlayan Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı'na da çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesinin ardından gençlik yürüyüşü sona erdi.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10