“Trakya’nın sayılı kooperatifleri arasında yer alıyor”

Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile yürütülen bir soruşturma kapsamında tutuklanan ve yaklaşık 5 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Es

Çerkezköy 16.05.2012 19:58:00 0
“Trakya’nın sayılı kooperatifleri arasında yer alıyor”

Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile yürütülen bir soruşturma kapsamında tutuklanan ve yaklaşık 5 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, yapılan seçimlerde tekrar SS. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen Yılmaz Arat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

YAŞAR KUŞ’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen seçimle SS. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen Yılmaz Arat’ı tebrik eden Yaşar Kuş “Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile aynı kurumuz. Yılmaz Arat’ı öz kardeşim kadar seviyorum. Kendisi çok başarılı işler yapıyor. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi gerek çalışma gerekse kendisini yenileme bakımından Trakya’nın sayılı kooperatifleri arasında yer alıyor” dedi.

“KOOPERATİFİN HER ZAMAN EMRİNDEYİZ”

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan sanayicilerin SS. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine destek olması temennisinde bulunan Kuş “SS. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin sanayicilere her zaman garantisi olmuştur. Bizim kooperatifimizde riskler binde bir bile değildir. Olsa bile bütün oluşabilecek sıkıntılar kooperatife aittir. Risk yaşamamak için buna karşı kooperatif teminatı sağlamıştır” dedi. Arat’a başarılar dileyen Yaşar Kuş, Arat’ın yönetimi ile birlikte güzel işler başaracağına inandığını söyledi. Yaşar Kuş, oda olarak her zaman kooperatifin emrinde ve neler yapılabileceği noktasında kooperatif ile diyalog halinde olacaklarını söyledi.

SÖZ VERDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SS. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat da “Üyelerimiz bizi tekrar seçerek büyük bir sorumluluk yüklediler. Elimizden geldiğince bu görevi layığı ile yerine getireceğimize söz veriyorum” dedi.  

“HERZAMAN HAZIRIZ”

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikalara lojistik şartları için gerekli araçları sağladıklarını söyleyen Arat, “Organize Sanayi Bölgesindeki firmaların nakliye sıkıntısı yaşadıklarında, bizlerin her türlü aracımızın bulunduğunu ve bu araçlarla kaliteli taşıma yaptığımızı ve tercih ettiklerini biliyoruz. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile her zaman şoför esnafının yanında olmaya hazırız” dedi.

 “7-24 İSTEKLERE CEVAP VERİYORUZ” 

136 üyelerinin bulunduğunu belirten SS. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat “Kooperatifimiz içersinde 13 panelvan minibüs, 10 Mitsubishi kamyonet, 13 kapalı kamyonet, 10 Kapalı on teker kamyon, 67 adet on teker açık kasa kamyon, 20 kırkayak kamyon ve 7 tır ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bizler 7-24 sanayicilerimizin isteklerine cevap verebiliyoruz. Türkiye’nin her bölgesine ihtiyaç duyulduğu vakit araçlarımızı gönderiyoruz” diye konuştu. Yaşar Kuş’a ziyarette Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Akın ve Vahdettin Sargın eşlik etti. 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10