ATATÜRK’ÜN EVİNDEN ALINAN TOPRAĞI SAMSUN’A ULAŞTIRACAKLAR

Atatürk' ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı 93’üncü Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik'te doğduğu evden getirilen toprak Edirne Valiliği tara

Bölgede Gündem 17.05.2012 21:28:00 0
ATATÜRK’ÜN EVİNDEN ALINAN TOPRAĞI SAMSUN’A ULAŞTIRACAKLAR
Atatürk' ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı 93’üncü Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik'te doğduğu evden getirilen toprak Edirne Valiliği tarafından düzenlenen törenle, 19 Mayıs törenlerinde Samsun Valiliğine sunulmak üzere Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Av. Burhaneddin Hakgüden’e teslim edildi.
SAMSUN’A DOĞRU YOLA ÇIKTILAR
Edirne Valiliği’nden toprağı teslim alarak Samsun' a teslim etmek üzere yola çıkan heyet geçiş güzergahında bulunan Tekirdağ’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Tekirdağ Vali Vekili Ahmet Büyükçelik’i ziyaret eden heyet, derneklerinin üstlendiği ve geleneksel hale getirilmiş olan organizasyonları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Dernek Başkanı Hakgüden, Vali vekili Büyükçelik’e günün anısına plaket sunarken, Vali Vekili Büyükçelik de heyete, valiliğin logosunun yer aldığı tabak hediye etti.

0282 726 91 91
0282 747 65 10