ÇALINTI KREDİ KARTIYLA ALIŞVERİŞE TUTUKLAMA

Edirne'ye bağlı Keşan’da çaldıkları kredi kartlarıyla alışveriş yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 42 yaşındaki H.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bölgede Gündem 17.05.2012 21:34:00 0
ÇALINTI KREDİ KARTIYLA ALIŞVERİŞE TUTUKLAMA

Keşan’da çaldıkları kredi kartlarıyla alışveriş yaptıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

 

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçede çalıntı kredi kartlarıyla alışveriş yapan kişiler olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Şüphelilerin bindikleri 34 BE 99 plakalı otomobili takip eden polis ekipleri, Keşan'dan İstanbul'a kaçmak isteyen 33 yaşındaki F.M., 46 yaşındaki A.Y. ve H.T.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek ifadeleri alınan şüpheliler, daha sonra Adliye'ye sevk edildi. Şüphelilerden F.M. ile A.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, kredi kartlarını kullandığı tespit edilen 42 yaşındaki H.T. tutuklanarak Keşan Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Şüphelilerin ev ve otomobilinde yapılan aramalarda ise çalıntı kredi kartlarıyla aldıkları çok sayıda içki şişesi ve sigara ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10