GAZİLERDEN ÇANAKKALE TEŞEKKÜRÜ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan ve üyelerden Yaşar Negis; Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin ve Gökhan İnce’ye katkıların

Çerkezköy 17.05.2012 22:07:00 0
GAZİLERDEN ÇANAKKALE TEŞEKKÜRÜ

Çerkezköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda Çanakkale’ye gönderilen Çerkezköy Muharip Gazileri, dün Çerkezköy Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi üyesi Yaşar Negis ile birlikte Çerkezköy Belediyesi’ne ziyarette bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan ilk olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Habip Bilgin’i ziyaret etti. Gezi dolayısıyla belediyeye teşekkür eden gaziler, Çanakkale’den aldıkları hediyelik eşyaları da Başkan Yardımcısı Habip Bilgin’e takdim etti.

 

ÜYE OLMAYA DAVET ETTİ

 

Gaziler daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Gökhan İnce’yi ziyaret ederken, Gökhan İnce, imkanlar ölçüsünde gaziler için böyle etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Çerkezköy Belediyesine teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Yarlıgan da “Çanakkale gezimizde Çerkezköy Belediyesi bize araç temin etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Şehitlerimiz bizim hür ve huzurlu yaşamımızın mümtaz mümessilleridirler, onlara dua ve niyazda bulunmak, o destan savaşların heyecanının bir kez daha yaşayıp, şehitlerimize, minnetlerimizi sunmak için Çanakkale’ye ziyaret düzenledik” dedi. Dernek olarak Çerkezköy’de 46, merkezde ise 80 üyelerinin bulunduğunu söyleyen Yarlıgan, üye olmayanları derneğe üye olmaya davet etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10