TÜRKİYE KAMU-SEN KOROSU SANATSEVERLERİN KARŞISINA ÇIKTI

Türkiye Kamu-Sen Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından önceki akşam saat 21.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenen program Kamu-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Muzaffer Doğan’

Çerkezköy 18.05.2012 22:07:00 0
TÜRKİYE KAMU-SEN KOROSU SANATSEVERLERİN KARŞISINA ÇIKTI

Türkiye Kamu-Sen Türk Halk Müziği Korosu Çerkezköylü sanatseverlerin karşısına çıktı.

 

ÇERKEZKÖY’DE SAHNE ALDILAR

 

Türkiye Kamu-Sen Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından önceki akşam saat 21.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenen program Kamu-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Muzaffer Doğan’ın açılış konuşması ile başladı. Konuşmanın ardından sahneye çıkan koro, Türk halk müziği ve sanat müziğinden sevilen şarkıları seslendirdi. Türkiye Kamu –Sen Çerkezköy Temsilcisi Mehmet Çakmak da programda sahneye çıkarak “Beyaz giyme toz olur, siyah giyme söz olur” türküsünü seslendirdi. Bağlama eşliğinde türküyü seslendiren Çakmak’a dinleyiciler de alkışlarla eşlik etti.

 

BEĞENİYLE İZLENDİ

 

Şef Dursun Ali Yılmaz yönetimindeki koro, konserin ardından uzun süre alkışlandı. Konseri dinleyenler arasında Türkiye Kamu –Sen Tekirdağ İl Başkanı Muzaffer Doğan, Türkiye Kamu-Sen Tekirdağ Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Kamu –Sen Çerkezköy Temsilcisi Mehmet Çakmak ile sendika üyeleri ve aileleri ile eğitimciler katıldı.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10