19 Mayıs’a ilgi her zamankinden daha çoktu

“Valilik önünde düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı ok

Tekirdağ 20.05.2012 17:10:00 0
19 Mayıs’a ilgi her zamankinden daha çoktu

Çerkezköy Haber / Tekirdağ - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tekirdağ’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Valilik önünde düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

 

MODERN TÜRKİYE’Yİ GENÇLER TAŞIYACAK

 

Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, güçlü ve modern Türkiye'yi ileriye taşıyacak olanların gençler olduğunu söyledi. Törende, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek’e bir öğrenci tarafından; gençliğin ulusumuza ve Sayın Cumhurbaşkanına bağlılığını, Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileri olduğunu ifade eden “bayrak” ve “çiçek” sunuldu. Bayrak ve çiçek sunumunun ardından program, sporcular ve öğrenciler tarafından Halk Oyunları, Karate, taekwondo ve judo gösterilerinin sunulması ile devam etti.

 

Törenlere Vali Zübeyir Kemelek, eşi Zehra Kemelek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Vali Yardımcıları, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törene katılımın ve ilginin her zamankinden fazla olması dikkat çekti.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10