Bulgar başkanlar Belediye’yi ziyaret etti

Trakyakent’in İstanbul’da düzenlediği Uluslararası İşbirliği Forumu toplantısına katılmak üzere İstanbul’a gelen Bulgar belediye başkanları beraberindeki heyetle Tekirdağ Belediyesi’ni ziyaret e

Tekirdağ 21.05.2012 22:03:00 0
Bulgar başkanlar Belediye’yi ziyaret etti
Çerkezköy Haber / İstanbul - Trakyakent’in İstanbul’da düzenlediği Uluslararası İşbirliği Forumu toplantısı için İstanbul’a gelen Bulgaristanlı üç belediye başkanı, beraberindeki heyetle birlikte Tekirdağ Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Pırmovay Belediye Başkanı  Angel Papazov,  Kriçim Belediye Başkanı Atanas Kalçev, Brezovo Belediye Başkanı Radyo Manolov Ram Trakia Birlik Müdürü Ivan Varlyakov ve beraberindeki heyet Tekirdağ Belediyesini de ziyaret etti.

Trakyakent Birlik Müdürü ve Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetin’in de eşlik ettiği ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç İstanbul’da yapılan toplantının önemini vurgulayarak “Bilgilerimizi paylaştık. Aynı ülkenin belediyeleri gibi birbirimize yardım etmeye devam etmeliyiz. Halkların kaynaşması açısından da yerel yöneticilere büyük görev düşüyor” dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10