Süt tüketimi artırılmalı

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Dünya Süt Günü dolayısıyla Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil, yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Malkara 22.05.2012 21:01:00 0
Süt tüketimi artırılmalı

 Çerkezköy Haber -  Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek Dünya Süt Günü’nü kutladı.

SÜT TÜKETİMİNİN ARTIRILMASINI TEMENNİ ETTİ

Başkan Birol Kaya ziyarette yaptığı konuşmada, sağlıklı ve güvenilir süt içme alışkanlığını kazandırmak, toplumu ve nesilleri bilgilendirmek, süt ve süt ürünlerinin geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak ve bu sektörde çalışan işyerlerinin gelişmesini teşvik amacıyla ülkemizde ve dünyada 21 Mayıs gününün Dünya Süt Günü olarak kutlandığını belirterek “Geleceğimizin güvencesi olarak gördüğümüz çocuklarımızı sağlıklı, daha güçlü ve başarılı nesiller olarak yetiştirebilmek için, ülkemizdeki süt üretim ve tüketim miktarını arttırmak, eğitim ve teşvikleri sağlamak dileğiyle hepinizin ‘Dünya Süt Gününü’ kutlarım” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Süt Üreticiler Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri de halka daha iyi hizmet edebilmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10