Sokakta bıçak ve silahlar konuştu

Çorlu’da sokakta kavgasında kan aktı. Biri ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Çorlu 22.05.2012 21:02:00 0
Sokakta bıçak ve silahlar konuştu

 Çerkezköy Haber - Çorlu’da çıkan sokak kavgasında biri ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı

Olay, Silahtarağa Mahallesi eski Muhtarlık önünde meydana geldi. İddiaya göre, karşılaşan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle silah ve bıçaklar konuştu. Olayda K.Ç, M.S, Ş.Y bıçak ve silahla yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çok sayıda polis ekibi de olayın olduğu bölgeye sevk edildi.

DALMAN OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Olayın ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman ve Emniyet Müdür Yardımcısı Yaşar Terzioğlu da olay yerine gelerek bilgi aldı. Kaçan zanlıların kimliklerinin belirlenmesi ve şahısların yakalanması için çalışma başlatan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Cinayet Masası Ekipleri olayla ilgisi olduğu belirtilen K.Ç, Ş.Y, M.S, E.T. ve A.K’yı gözaltına aldı. Yaralılardan K.Ç ve Ş.Y’nin tedavileri devam ederken M.S ise ayakta tedavi edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10