NKÜ’de 'Mazeret Yok' Semineri

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde Dr. Şaban Kızıldağ tarafından 'Başarmak İçin Mazeret Yok' konulu seminer verildi.

Tekirdağ 22.05.2012 21:05:00 0
NKÜ’de

 Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde Dr. Şaban Kızıldağ tarafından 'Başarmak İçin Mazeret Yok' konulu seminer verildi.

BAŞARMAK İÇİN MAZERET YOK

'Başarmak İçin Mazeret Yok' konulu semineri veren iletişim uzmanı ve eğitimci Dr. Şaban Kızıldağ, sevilen insan özelliklerinden biri olan kendimizle barışık olma, yaşanan olumsuzluklara karşı pes etmeme ve çevremizle iletişim kurmanın incelikleri konusunda dinleyicileri bilgilendirdi. Kızıldağ, 'Her şeye rağmen mazeret yok!' sloganıyla salondakileri coşturdu. Salondakilere zaman zaman çeşitli hareketler yaptıran Dr. Şaban Kızıldağ, "Başarılı olmanın beş altın kuralı var. İnsan kendini sevecek, başkalarını sevecek, din, dil, ırk ayrımı yapmadan her insana sevgiyle yaklaşıp her insanı aynı değerde görecek, çalışmayı ve üretmeyi sevecek, ait olmayı sevecek, mazeret üretmeden işini en iyi şekilde yapacak." dedi.

BAŞARILI OLMANIN ALTIN KURALLARI

Başarılı olmak için 5 altın kuralın olduğunu söyleyen Dr. Kızıldağ, "Birincisi insan kendini sevecek. İkincisi başkalarını sevecek. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan her insana sevgiyle yaklaşıp her insanı aynı değerde görecek. Üçüncü olarak çalışmayı ve üretmeyi sevecek. Dördüncü olarak ait olmayı sevecek. Yani işine, iş yerine sahip çıkacak ve çalıştığı yerin değerini unutmadan hizmet edecek. Son olarak da mazeret üretmeden işini en iyi şekilde yapacak. Bunlar insanı başarıya götürür" diye konuştu.

TABAK HEDİYE ETTİ

Seminerin ardından günün anısına Tekirdağ Vali Vekili Büyükçelik, Kızıldağ'a tabak hediye etti. NKÜ Piramit Salon'da gerçekleştirilen seminere Tekirdağ Vali Vekili Ahmet Büyükçelik, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, öğretim elemanları ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10