İŞKUR yeni binasına taşındı

Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Çerkezköy Şubesi, önceki gün Gazi Osman Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı mevkiinde yer alan Güneşler Petrol’ün yanındaki yeni binasında hizmet verm

Çerkezköy 22.05.2012 21:12:00 0
İŞKUR yeni binasına taşındı

 Çerkezköy Haber - Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Çerkezköy Şubesi yeni taşındığı binasında faaliyetlerine devam ediyor.

 

DAHA GENİŞ BİR ALANA İHTİYAÇ VARDI

 

Bir önceki Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Çerkezköy Şubesi binasının Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından 2007’de yapıldığını anımsatan İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen, “Eski bina bizim için inşa edildi ve süresiz olarak bize tahsis edildi. Fakat son zamanlarda Çerkezköy Sanayisi’nin hızla gelişmesine paralel olarak nüfus da hızla arttı. Bu durum mevcut personel sayısının yetersiz kalmasına sebep oldu” dedi. İlçede ihtiyaçlara cevap verebilmek adına personel sayısının arttırıldığını söyleyen Sözen, “İyice kalabalıklaşan kurumumuz eski binaya sığamaz oldu. Daha geniş bir çalışma alanı ihtiyacı doğdu. Bu sebeple yeni bir hizmet binası arayışı içine girdik” dedi.

 

YENİ ATAMALAR DA OLACAK

 

Yeni bina için alınan tekliflerin titizlikle değerlendirildiğini belirten Şube Müdürü Ercan Sözen, çalışmalar sonucu Gazi Osman Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı mevkiinde yer alan Güneşler Petrol’ün yanındaki binanın uygun görüldüğünü ve buraya taşınıldığını kaydetti. Yeni binada 18 personel ile Çerkezköylülerin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceklerini söyleyen Ercan Sözen, “Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye genelinde 2 bin kişilik atama yapıldı. Bu kişilerden 31’i Tekirdağ İl Müdürlüğü’nde göreve başladı. Bu arkadaşlarımızdan 10’u da Çerkezköy şubemizde göreve başladı. İş ve Meslek Danışmanlığı alanında yapılan atamaların devamında 807 kişi daha atanacak. 807 kişi içinden de atanacak birkaç arkadaşımızın daha Çerkezköy’de göreve başlamasını bekliyoruz” dedi.

 

BİN 200 METREKARE ALANA SAHİP

 

İŞKUR Çerkezköy Şubesi’nin yeni binasının bin 200 metrekare olduğunu söyleyen Ercan Sözen, “Binamız iki katlı. Engelli vatandaşlarımızın da rahatça girip çıkabilmeleri için binamızın engelli rampasını yaptırdık. Şuanda da asansör çalışmaları devam ediyor. Yeni binamız, en kısa zamanda engelliler için de uygun hale gelmiş olacak ve tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verme gayreti içinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.     

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10