“Çalışmaları yerel yönetimler yavaşlatıyor”

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, Meclis Başkanı İhsan Erik ve beraberlerindeki heyet, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem YemişÃ

Çorlu 22.05.2012 21:16:00 0
“Çalışmaları yerel yönetimler yavaşlatıyor”

 Çerkezköy Haber - Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, Meclis Başkanı İhsan Erik ve beraberlerindeki heyet, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve aynı zamanda Çorlu TSO Yönetim Kurulu Eski Başkanı olan Özlem Yemişçi’yi makamında ziyaret etti.

 

YEMİŞÇİ ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan Erik ziyarette yaptığı konuşmada “Bizleri Türkiye’nin en önemli çatısı altında topladığınız için teşekkür ederiz” dedi. Ziyaretin ardından TBMM Başkanlık Divan Toplantı Salonu’nda “yerel konular” hakkında istişarelerde bulunularak Tekirdağ ve Çorlu için önem arz eden konular masaya yatırıldı. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Ankara’da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verirken, Çorlu Sanayi ve Ticaret Odası üyelerinden Çorlu’daki sıkıntılar hakkında bilgi aldı.

 

ÇALIŞMALARI YEREL YÖNETİMLER YAVAŞLATIYOR

 

Çorlu Adliye Sarayı, Çorlu Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Avrupa Serbest Bölgesinin yolu, Yeni yapılan Devlet Hastanesi, ihtiyaç doğuran Çorlu’ya ikinci bir Vergi Dairesi hakkında bilgiler verdi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu da Çorlu için yapılan çalışmalar dolayısıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası adına Yemişçi’ye teşekkür etti. Yapılan çalışmalarda büyük yolların kat edildiği ve kısa zamanda bu hizmetlerin Çorlu’ya ve Tekirdağ’a kazandırılacağını belirten Milletvekili Yemişçi, çalışmaların yerel yönetimler tarafından yavaşlatıldığını savunarak, “yerel seçimlerde Belediyeleri Ak Partili yapalım ki, çalışmalarımızda engel değil destek görelim” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10