Kredi protokolü imzalandı

Türkiye İş Bankası ile Tekirdağ Ticaret Odası, oda üyesi işadamlarının özel koşullarda kredi kullanmasına imkan sağlayacak kredi protokolü imzaladı.

Tekirdağ 23.05.2012 22:05:00 0
Kredi protokolü imzalandı

 Çerkezköy Haber - Türkiye İş Bankası ile Tekirdağ Ticaret Odası arasında kredi protokolü anlaşması yapıldı. Ticaret odası konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, Tekirdağ Ticaret Odası (TSO) Başkanı Cengiz Günay, banka yetkilileri, oda üyesi işadamları katıldı.

REKABET İÇİN BU PROTOKOL ÇOK ÖNEMLİ

Tekirdağ'ın sürekli büyüyen ve ekonomisi gelişen bir şehir olduğunu kaydeden TSO Başkanı Cengiz Günay, "Şehrimiz sürekli büyüyor. Bu zamanda kadar hak ettiği hizmetleri alamamıştı, şimdi bunları almaya başladı. Tekirdağ son yıllardaki gelişmelerle bölgenin parlayan yıldızı oldu. Ticaret odası olarak üyelerimize rekabet gücü katmak adına bu protokol çok önemli. Odamız ve İş Bankası'nın ilişkilerinin artarak devam etmesini diliyorum." dedi. 2012 Mart dönemi itibariyle hem nakdi krediler hem de nakdi ticari krediler anlamında Tekirdağ'a en çok kredi veren banka olduklarını kaydeden Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, aynı dönem itibariyle sistemde mevduatın krediye dönüşüm oranının yüzde 155 iken İş Bankası'nda bu oranı yüzde 171 olduğuna dikkat çekti. İş Bankasının Tekirdağ'da 58 yıldır faaliyet gösterdiğini ifade eden İnce, TSO ile ilişkilerinin artarak devam etmesini diledi.

ÜYELERE ÖZEL KOŞULLAR

Protokolle oda üyeleri başta taksit ödemeli krediler ve yatırım kredisi olmak üzere ihracat destek paketi kapsamında sunulan kredi ürünlerinden özel koşullarda yararlanabilecek. Konuşmaların ardından Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, Tekirdağ Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay ve Başkan Yardımcısı Faik Uysal protokole imza attı. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10