Ak ve Yazar ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy’ün tanınan simalarından Dudu Ak ile Münür Yazar, düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Önceki gün Çerkezköy Polisevi’nde düzenlenen nikâh ve düğüne Ak ve Yazar ailelerinin

Çerkezköy 24.05.2012 21:58:00 0
Ak ve Yazar ailelerinin mutlu günü
Çerkezköy Haber - Çerkezköy’ün tanınan simalarından Dudu Ak ile Münür Yazar, düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Önceki gün Çerkezköy Polisevi’nde düzenlenen nikâh ve düğüne Ak ve Yazar ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin nikâhı, Nikâh memuru Gamze Gönülalp tarafından kıyılırken, çiftin nikâh şahitliğini ise Doktor Nurcihan Başkent ve Atanur Erdem yaptı.
Ak ve Yazar çiftini bu mutlu günlerinde Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek, Özel Optimed Hastanesi çalışanları, kaymakamlık personeli, nüfus müdürlüğü personeli, Sağlık Grup Başkanlığı personeli ve yakınları yalnız bırakmadı.
SEVDİKLERİ VE DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Birlikte yeni bir hayata merhaba diyen genç çift, müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, davetliler de çiftin mutluluğuna ortak oldu. Genç çift ve davetliler davul zurna ve orkestra eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10