Yüzme hakem kursu 31 Mayıs’ta başlıyor

Türkiye Yüzme Federasyonu Tekirdağ İl Temsilciliği tarafından 31 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında Tekirdağ olimpik yüzme havuzu toplantı salonunda yüzme hakem kursu düzenlenecek.

Tekirdağ 24.05.2012 21:59:00 0
Yüzme hakem kursu 31 Mayıs’ta başlıyor

 Çerkezköy Haber - Türkiye Yüzme Federasyonu Tekirdağ İl Temsilciliği tarafından 31 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında Tekirdağ olimpik yüzme havuzu toplantı salonunda yüzme hakem kursu düzenlenecek. 

31 MAYIS’TA BAŞLAYACAK

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, en az lise ve dengi okul mezunu olan, doğum tarihindeki ay ve güne bakılmaksızın 18 yaşından küçük, 35 yaşından büyük olmayan, sağlık durumu hakemliğe uygun olan, -ceza kurallarından 3 ay veya daha fazla ceza almayan, ağır hapis veya bir yıldan fazla yahut yüz kızartıcı fiilden dolayı hapis cezası almayanların kursa başvuru yapabileceğini ifade eden yetkililer, kursa katılacak adayların Türkiye Yüzme Federasyonu hesabına 50 TL ücret yatırması gerektiğini söyledi.

İSTENEN BELGELER

Yetkililer istenene belgeleri de şöyle sıraladı: “Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne verilecek dilekçe, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf, diploma fotokopisi, doktor raporu, Spor İl Müdürlüğünden ceza yazısı, adli sicilden sicil kaydı ve ücret makbuzu”. Başvurular Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü Havuzu ile Namık Kemal Üniversitesi Spor Kompleksine yapılabilecek. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10